Hemma hos Pernilla

Hemma hos Pernilla

måndag 28 oktober 2013

Helgen över

Efter en hektisk helg så är det skönt att ha två lediga dagar framför sig.

I fredags hade Fanny mysdag med Halloweenfirande i skolan. Elma var hos en klasskompis som fyllde år, också med Halloweentema. Jag var på bokcirkel, den här gången hade vi läst en bok som heter Boktjuven av Markus Zusak, verkligen en läsvärd bok.

På lördag var det simträningar för döttrarna och sonen var på simskola. Sen hem och få till middag och sen packa ihop och få iväg Melker till farmor där han skulle sova över.

Igår, söndag alltså så var det simtävling för både Fanny och Elma. Klockan 06.30 startade vi hemifrån och ställde kosan mot Falköping. Vid 18 var vi hemma igen. Inga pallplatser blev det, men en heatseger för Elma, alltid kul när det är den första stora tävlingen. Fanny var lite besviken på dagen hon persade bara i två grenar, men inte med så mycket som hon hoppats. 10 sekunder i ryggsim och 13 hundradelar i bröstsim, i frisimmet simmade hon långsammare än personligt rekord och blev riktigt sur. Båda simmade också sina första lagkapper och det tyckte de var kul.

Idag blir det undanröjning i trädgården av alla lösa föremål inför stormen som är på väg. Såg precis att den är uppgraderad till en klass 3 varning.

Ha det gott igelkott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar