Hemma hos Pernilla

Hemma hos Pernilla

söndag 20 oktober 2013

Helgens höjdpunkter

I lördags morse var ja uppe tidigt innan övriga familjen vaknat och tapetserade en vägg i trappan från hallen till övervåningen. Bild på hallen kommer en annan dag. Har inte hunnit ta kort ännu.

Klockan tio var det dags att ge sig av hemifrån, Elma hade simträning i Simarenan kl 10.45-12. Under tiden gjorde vi andra lite ärenden och slängde i oss vår matsäck i bilen. Efter det gick Fanny och jag in i Simarenan och mötte upp Elma vars träning hade slutat. Snart var det Fannys tur att göra sig iordning för sin träning kl 12.45-14. Fredrik och Melker gav sig av till Dalsjöfors och Melkers simskola, de här gången gick han faktiskt in och bytte om och var med hela lektionen.

När alla var färdiga med sitt så körde vi den bekväma varianten och köpte med oss mat hem. Sen blev det tv-mys med barnen och sedan sov Melker  i vår säng.

Idag söndag var jag också uppe med tuppen, innan frukost hade jag  tapetserat gästtoaletten. Bilder kommer längre ner.

På eftermiddagen skulle Fredrik och hans mamma kolla på Jerry Williams på Scandinavium, jag och barnen följde med in till stan och gick på bio istället. Farmor åt hos oss sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar